Lifestyle

 

Sauna

sauna

Sauna is gezond voor lichaam en geest. Vochtreserves worden ververst. Immers door de warmte gaan de porien open en wordt de doorbloeding beter. Tijdens een saunabezoek bij Balans verlies je tot wel 2 liter vocht. Niet alleen water maar ook afvalstoffen -zeker na intensief sporten- verlaten je lichaam (ontgifting).
Als je regelmatig gebruik maakt van de sauna van Balans zal je weerstand ook een boost krijgen. Vergeet niet na de sauna gebruik te maken van de speciaal voor de sauna aangelegde koude douche. Deze zorgt ervoor dat je bloedsomloop verbeterd, afvalstoffen worden afgevoerd en voedingsstoffen aangevoerd, je huid wordt strakker en je geest helderder. Ook zijn er speciale mentholsticks gratis aan de balie verkrijgbaar. Bij Balans is zowel een dames als heren sauna aanwezig.

 

zonnebankZonnebank

Zin in een zomers kleurtje? Ga lekker onder de snelbruiner.
Los al voor 5 euro voor zowel leden als niet leden, via lidmaatschap nog voordeliger.

 

 

 

Pedicurepraktijk Janke

shutterstock_pedicure

Pedicurepraktijk Janke biedt een welkome aanvulling voor sport- en verwenvoeten! Hebt u al eerder overwogen uw voeten te laten behandelen door een pedicure, maar dat om willekeurig wat voor reden nog nooit gedaan? Dan wil ik u graag de kans bieden om eens bij Pedicurepraktijk Janke naar binnen te lopen en uw ‘onderdanen’ de aandacht te geven die ze verdienen: ze verrichten tenslotte veel werk voor u.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen in mijn praktijk.

Pedicurepraktijk Janke

 

Effectiever trainen dan ooit!  Bekijk snel onze eGym-Cirkel