Jeugd- fitness en groepslessen 1x per week

De jeugd komt tegenwoordig vaak weinig een beweging toe. Jongeren horen ten minste een uur per dag actief te bewegen. Lagerschool kinderen voldoen over het algemeen prima aan deze norm, omdat ze veel spelen.

Zodra ze de overstap maken naar het secundair onderwijs neemt de lichamelijke activiteit echter vaak af. Heel wat tieners behalen deze norm dan niet meer. Daarom biedt Balans ook jeugdabonnementen voor de leeftijden van 12 tot 17 jaar.

Omdat het erg belangrijk is dat jeugd tijdens de groei op een verantwoorde manier trainen, ontvangen ze bij Balans een speciaal gratis trainingschema en extra begeleiding van onze instructeurs.

Trainingstijden voor de jeugd: maandag t/m vrijdag van 14:00 uur tot 18:00 uur

Schrijf je nu in dan kun je gelijk starten.

Tot in Balans.

Inschrijf Formulier

Abonnementsvorm:

Jeugd- Fitness & Groepslessen 1x per week

Abonnement:
 Per maand opzegbaar / €14,90- p.m.

 Ik wil gebruik maken van de overstapservice

Je gegevens:

Voornaam:

Tussenvoegsel:

Achternaam:

Geboortedatum: (dd-mm-jjjj)

E-mail adres:

Telefoonnummer:

Geslacht:

Adres gegevens

Straat:

Huisnummer:

Postcode:

Plaats:

Bankgegevens en identiteit

Bankrekeningnummer:

Naam rekeninghouder:

Ik ben akkoord met betaling middels automatische incasso en verleen hierbij tot wederopzegging een machtiging aan Balans Sport & Life Style Center. Ik betaal het lidmaatschapgeld maandelijks en ga akkoord om dit van eerder aangegeven rekening af te schrijven.

Ik verklaar hierbij kennis te hebben genomen van de algemene voorwaarden van Balans Sport & Life Style Center, zoals vermeld op www.balans4u.nl en ga akkoord met de inhoud daarvan.

Effectiever trainen dan ooit!  Bekijk snel onze eGym-Cirkel